Over ons

werkplaats webCreatieve, unieke handgemaakte producten.

Dit gebeurd er met een uit de hand gelopen hobby, schilderen op zijde, vilten, ook haken met katoen, werken alleen met natuurlijke materialen, sieraden, sjaals, kussens, tassen, poefs,allerlei gebruisvoorwerpen, kortom te veel om o te noemen.

De mooiste dingen zijn van zijde, vilt en katoen ( haken) te maken. Fijn daarvoor een eigen atelier te hebben, want vilten gebeurd met wol en zeep en veel water, zijdeschilderen met verf en ook veel water, alcohol en spititus enz. dus niet echt geschikt voor in de huiskamer.

Op deze site willen we graag onze unieke handgemaakte mode- en woon accessoires aan u laten zien en verkopen in onze webshop. Neem snel een kijkje in onze webshop!

Creatieve gasten van So What For All

Wij komen heel vaak mensen tegen die net als wij creatief bezig zijn. Mensen maken soms de mooiste dingen. Wij willen deze mensen graag een podium geven en dit aan u laten zien. Wij nodigen daarom regelmatig mensen uit die hun zelfgemaakte spullen via So What For All kunnen laten zien en verkopen. Kijk in onze webshop naar onze producten en die van onze gasten!
Heeft u ook een leuke hobby en maakt u mooie dingen? Dan is het eventueel mogelijk om deze te verkopen in onze webshop. Neem voor meer informatie contact met ons op!

  • Adres

   Horstlindelaan 183

   7522 JC Enschede

   Telefoon:0627655715

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK nummer:08225310

Kaart

kaartje